Jyrki Huotari aloittaa Seiskan ja Katson vastaavana päätoimittajana

Jyrki Huotari, 56, johtaa Allerilla yli 30 hengen toimitusta, ja hän jatkaa Allerin viihdemedian digitaalisen kehityksen eteenpäin viemistä. Samalla hänestä tulee Allerin sisältöjohtaja ja johtoryhmän jäsen. Jyrki Huotari aloittaa Allerilla 12.12.

Kuva: Felt Photography

Jyrki Huotari on tehnyt pitkän uran media-alalla, ja hänellä on vahva journalistinen ja medialiiketoiminnallinen tausta. Huotari siirtyy Allerille MTV:ltä, jossa hän on toiminut useissa uutis- ja ajankohtaissisältöjen vastuutehtävissä, viimeksi kehitys- ja liiketoimintapäällikkönä. Huotarilla on runsaasti kokemusta digitaalisesta uutistoiminnasta ja -journalismista sekä toimitusten johtamisesta MTV:ltä ja Iltalehdestä. Lisäksi hän on toiminut Julkisen sanan neuvoston jäsenenä ja varapuheenjohtajana.

”Jyrki tuo monipuolisella mediataustallaan mukanaan paljon osaamista viihdetoimitukseemme ja strategisten tavoitteiden toteuttamiseen. Meillä on kasvava digitaalinen viihdemedia Seiska.fi, jolla tavoitamme yli miljoona suomalaista viikossa. Jatkamme sen kehitystä lukijoiden tarpeita kuunnellen”, sanoo Allerin toimitusjohtaja Mikael Makkonen.

”Mahtavaa päästä mukaan Seiskan ja Katson tiimiin! Allerin medioissa on tehty hyvää tulosta, ja odotan innolla, että pääsemme tekemään töitä yhdessä ja jatkamaan menestystä suomalaisen viihdejournalismin huipulla. Viihteelle on aina kysyntää!”, Jyrki Huotari kommentoi.

Viihdemedia Seiska on Suomen suurin aikakausmedia*, ja se tavoittaa 1,3 miljoonaa suomalaista viikossa. Aller on julkaissut Seiskaa vuodesta 1992 lähtien.
Tv- ja elokuvalehti Katso on pitänyt pitkään vakaan lukijakunnan ja uusimman Kansallisen mediatutkimuksen mittauksen mukaan kasvattanut yleisöään.

Huotari ottaa päätoimittajuuden hoitaakseen joulukuun lopussa, kun Seiskan ja Katson vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

*Kansallinen mediatutkimus 2023