Aller on pohjoismainen media- ja markkinointiyhtiö

Aller on Suomeen vuonna 1992 perustettu perheyritys, osa tanskalaista Aller-mediakonsernia. Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee noin 130 henkilöä.

Tuotamme ja kehitämme menestyviä Seiska ja Katso -medioita sekä tarjoamme yrityksille markkinointipalveluja Aller Ideas ja Dingle -yksiköissä. Välitämme Suomeen monipuolista kuvamateriaalia niin maailmalta kuin kotimaasta All Over Press -kuvapalvelumme kautta.

Strategiamme on kasvattaa digiliiketoimintaa mediapuolella Seiska.fi:n ympärille ja markkinointipalveluissa Ideasin ja Dinglen kaikenkattavalla digimarkkinoinnilla yrityksille.

 

 

Vastuullisuus

Hyvinvointi, toisten kunnioitus ja arvostus sekä ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä ja näkyvät tekemisessämme samalla kun työskentelemme tuloksellisesti strategisia tavoitteitamme kohti.

Pidämme huolta henkilöstöstämme, panostamme kehittymiseen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Henkilöstön hyvinvointi

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva henkilöstö. Mottomme on  People first! Kehitämme johtamista ja henkilöstön ammatillista osaamista jatkuvasti sekä panostamme henkilöstön viihtymiseen. Kuuntelemme henkilöstöämme ja panostamme avoimeen viestintään.

Green Office

Olemme sitoutuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme yhtiönä ja työyhteisönä.

Olemme WWF:n sertifioima Green Office, mikä tarkoittaa, että kiinnitämme arjessamme jatkuvasti huomiota ympäristöystävällisyyteen. Toimitilamme sijaitsevat Euroopan ensimmäisessä LEED Platinum -energiatehokkuuden rakennuksessa Helsingin Sörnäisissä.

Tuemme mm. henkilöstön kestävää liikkumista, tehostamme energian käyttöä arjessamme ja otamme ympäristöaspektit huomioon hankinnoissa.

 

Kumppanuuksiamme: