Aller on pohjoismainen media- ja markkinointiyhtiö

Aller on Suomeen vuonna 1992 perustettu perheyritys, osa tanskalaista Aller-mediakonsernia. Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee noin 130 henkilöä.

Tuotamme ja kehitämme menestyviä Seiska ja Katso -medioita sekä tarjoamme yrityksille markkinointipalveluja Aller Ideas ja Dingle -yksiköissä. Välitämme Suomeen monipuolista kuvamateriaalia niin maailmalta kuin kotimaasta All Over Press -kuvapalvelumme kautta.

Strategiamme on kasvattaa digiliiketoimintaa mediapuolella Seiska.fi:n ympärille ja markkinointipalveluissa Aller Ideasin ja Dinglen kaikenkattavalla sisältömarkkinoinnin tarjoomalla yrityksille.

Hyvinvointi, tasa-arvo ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä ja näkyvät tekemisessämme samalla kun työskentelemme tuloksellisesti, strategisia tavoitteitamme kohti.

Kuva Allerin Sörnäisten toimiston yhteistiloista
Allerin toimistotilat Helsingin Sörnäisissä on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co. Kuva: Hannakaisa Pekkala /dSign

Vastuullisuus

Pidämme huolta henkilöstöstämme, panostamme kehittymiseen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Haluamme, että työssä koetaan iloa.

Henkilöstön hyvinvointi

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva henkilöstö. Mottomme on  People first! Kehitämme johtamista, osaamistamme, panostamme avoimeen viestintään ja henkilöstön viihtymiseen jatkuvasti.  Hyvinvoinnin teemavuonna 2021-2022 allerilaiset saavat käyttöönsä vuodeksi FirstBeat-mittarin, jolla jokainen voi seurata palautumistaan. Lisäksi tarjoamme hyvinvoinnin webinaareja mm. aivojen hyvinvoinnista, stressin hallinnasta, unesta, ravinnosta sekä online-taukojumppaa ja työyhteisön virkitystoimintaa graffitiworkshopeista neulontaan.

Green Office

Olemme sitoutuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme yhtiönä ja työyhteisönä.

Olemme WWF:n sertifioima Green Office, mikä tarkoittaa, että kiinnitämme arjessamme jatkuvasti huomiota ympäristöystävällisyyteen. Toimitilamme sijaitsevat Euroopan ensimmäisessä LEED Platinum -energiatehokkuuden rakennuksessa Helsingin Sörnäisissä.

Tuemme mm. henkilöstön kestävää liikkumista, tehostamme energian käyttöä arjessamme ja otamme ympäristöaspektit huomioon hankinnoissa.

Allerin Office Manager Emmi Isoviita pudottaa termoskannun kuvalla varustettua palikkaa oikeaan jäteasiaan Vantaan Energian Roskamestari-kisassa
Tiimi allerilaisia osallistui Vantaan Energian järjestämän Roskamestari 2019 -kisan eli roskien lajittelun SM-kilpailun yrityssarjaan. Kuvassa näkyvä Specialist, People and Culture Emmi Isoviita jalkauttaa allerilaisille oppeja jätteidenlajittelusta toimiston arjessa.

 

 

Kumppanuuksiamme: