Aller on media-, markkinointi- ja datayhtiö

Aller perustettiin Suomeen vuonna 1992, ja se kuuluu tanskalaiseen Aller-mediakonserniin. Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee noin 160 henkilöä.

Aller luo laadukkaita ja kiinnostavia sisältöjä, joiden parissa ihmiset viihtyvät.

Mediabrändimme luovat houkuttavia sisältöjä kuluttajille ja markkinointipalvelumme merkityksellisiä sisältöjä yritysasiakkaidemme tavoittelemille henkilöille.

Autamme yritysasiakkaitamme tavoittamaan juuri heille oikeat ihmiset ja kohderyhmät huolellisesti suunnatulla viestillä. Tavoitamme halutut ihmiset asiakkuusmarkkinoinnin kohderyhmien ja oikein kohdennetun markkinoinnin avulla sekä printti- ja digimedian mediapaikoilla.

Myyntiä ja markkinointia tukevien palvelujemme avulla yritysasiakkaamme valloittavat markkinansa, samoin kuin viestiensä vastaanottajien sydämet, onpa vastaanottajana kuluttaja tai ammattilainen.

Tuotamme ja kehitämme menestyviä Seiska ja Katso -medioita sekä tarjoamme yrityksille markkinointipalveluja Aller Ideas, Dingle ja Data Refinery -yksiköissä. Välitämme Suomeen monipuolista kuvamateriaalia niin maailmalta kuin kotimaasta All Over Press -kuvapalvelumme kautta. Digipalveluitamme rakentaa ja kehittää IT-osastomme Aller IT.

 

Kuva Allerin Sörnäisten toimiston yhteistiloista
Allerin toimistotilat Helsingin Sörnäisissä on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co. Kuva: Hannakaisa Pekkala /dSign

People first

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään, voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittyä tehtävissään.

Vastuullinen organisaatio

Panostamme hyvinvointiin ja tasa-arvoon sekä teemme ympäristöystävällisiä valintoja.

Hyvinvointi

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva henkilöstö. Kehitämme johtamista, osaamistamme, panostamme avoimeen viestintään ja henkilöstön viihtymiseen.  Tarjoamme työntekijöillemme liikunta- ja muita hyvinvointiaktiviteetteja, joihin kuuluvat urheilu-/kulttuurietu, viikottaiset Training for Warriors -treenit, aamulenkki, HSL-kaupunkipyörät jne.

Ryhmäkuva kymmenestä allerilaisesta Training for Warriors-salin kuvausseinän edessä treenin jälkeen
Allerilaisia viikoittaisessa TFW-treenissä.

Ympäristö

Olemme sitoutuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme yhtiönä ja työyhteisönä.

Olemme WWF:n sertifioima Green Office, mikä tarkoittaa, että kiinnitämme arjessamme jatkuvasti huomiota ympäristöystävällisyyteen. Toimitilamme sijaitsevat Euroopan ensimmäisessä LEED Platinum -energiatehokkuuden rakennuksessa Helsingin Sörnäisissä.

Tuemme mm. henkilöstön kestävää liikkumista, tehostamme energian käyttöä arjessamme ja otamme ympäristöaspektit huomioon hankinnoissa.

Allerin Office Manager Emmi Isoviita pudottaa termoskannun kuvalla varustettua palikkaa oikeaan jäteasiaan Vantaan Energian Roskamestari-kisassa
Tiimi allerilaisia osallistui Vantaan Energian järjestämän Roskamestari 2019 -kisan eli roskien lajittelun SM-kilpailun yrityssarjaan. Kuvassa näkyvä HR Coordinator Emmi Isoviita jalkauttaa allerilaisille oppeja jätteidenlajittelusta toimiston arjessa.

Kumppanuuksiamme: