Aller markkinointipalvelut maksimoivat brändisi vetovoiman asiakasymmärryksen, vahvojen sisältöjen ja digitaalisen huippuosaamisen avulla

Aller markkinointipalvelut muodostuvat kolmesta markkinoinnin huippuyksiköstä:

Journalistinen sisältömarkkinointiyksikkö Aller Ideas palvelee palkittujen ammattilaistensa toimesta brändijournalismin, sisältöstrategian ja oman median kumppaninasi — hurmaten asiakkaasi.

Data Refinery tarjoaa yritysten myynnin ja markkinoinnin tueksi datasta johdettua kaupoiksi kääntyvää asiakasymmärrystä, laadukkaita rikastettuja kohderyhmiä ja kuumia kuluttajaliidejä.

Digisydämellä sykkivän vahvoihin konsepteihin, sisältöihin ja keskustelevaan markkinointiin erikoistuneen markkinointi- ja mediaosaamisen löydät Dinglestä.

Jokaiseen yksikköömme on koottu alan terävin osaaminen sen ydinosaamisalueelta. Asiakkaan tarpeen mukaisesti kokoamme voittajatiimin käyttäen asiantuntijoita eri yksiköistämme.

Ota yhteyttä – maksimoidaan brändisi vetovoima yhdessä!

 

Aller markkinointipalvelujen myynti

Sanna Riquelme

Sales Director, Aller Ideas

sanna.riquelme@aller.com

Maarit Pirinen

VP, Sales & Accounts, Data Refinery

maarit@datarefinery.io

Patrik Korhonen

Sales Director, Dingle

patrik.korhonen@dingle.fi

ALLER SMART MARKETING -TAPAHTUMAT

Markkinointipäättäjille suunnatuissa maksuttomissa Aller Smart Marketing -tapahtumissa poraudutaan yhteen markkinoinnin polttavimpaan aiheeseen kerralla ja kirkastetaan alan parhaat käytännöt. Lavalla Suomen parhaat brändit, asiantuntijat ja heidän oppinsa.

Tulevat tapahtumat:

Menneet tapahtumat