Toimittajat Leena Ylimutka ja Tanja Korpela sekä sometuottaja Toni Kivinen vahvistamaan Seiskan digiloikkaa

Aller Media Oy:n viihdebrändi Seiska saa lokakuussa kolme uutta viihdejournalismin ja digisisältöjen huippuosaajaa.


Tanja Korpela, Leena Ylimutka, Toni Kivinen

Seiskan tuore erikoistoimittaja Leena Ylimutka on pitkän linjan viihdetoimittaja. Leena on viihdeuutisten huipputekijä, ja Allerille hän siirtyy Iltalehden viihdetoimituksesta.

Tanja Korpela, Seiskan toinen uusi toimittaja, on myös erittäin kokenut toimittaja Suomen viihdekentältä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa MTV:n viihdetoimituksessa ja Iltalehden viihdeosastolla ja monimediaosaajana tuleekin vahvistamaan etenkin Seiskan verkkotuotantoa.

Kolmas uusi vahvistus Seiskan toimituksessa on sosiaalisen median tuottaja Toni Kivinen. Tonilla on vankka sosiaalisen median tausta ja osaaminen, muun muassa moderoinnista, analytiikasta ja sometiimin vetämisestä. Hän siirtyy Allerille Ilta-Sanomista. Toni tulee kehittämään Seiskan brändiä sosiaalisessa mediassa.

”Olen iloinen ja ylpeä siitä, että Seiskan tiimi vahvistuu entisestään kolmella huippuosaajalla.  Panostamme yhä enemmän lukijoiden rakastamaan sisältöön ja teemme Suomen puhutuinta viihdemediaa verkossa ja printissä ilon kautta, tolkulla ja ketään kumartelematta”, Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki kommentoi.

Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä Seiska tavoittaa yli miljoona suomalaista viikoittain. Seiska.fi-sivustoa uudistetaan jatkuvasti käyttäjille ja mainostajille paremmaksi, ja muun muassa Seiska.fi:n videot ovat saavuttaneet parhaimmillaan miljoonayleisön.

”Seiskan digitaalinen kasvu on Allerin medialiiketoiminnan keskeisimpiä strategisia tavoitteita tuleville vuosille, ja siihen panostetaan uusin resurssein ja sivustoa uudistamalla sekä jatkamalla loistavien viihdeuutisten tekemistä. Seiskan sisältöjen tavoittavuusluvut ovat merkki siitä, että oikealla tiellä ollaan”, kommentoi Allerin medialiiketoiminnan johtaja Elina Schüller.

Seiska.fi