Sirpa Toivoniemi Allerin B2B-myynnin vetäjäksi

Head of B2B Sales Sirpa Toivoniemi aloittaa Allerin mediamyynnissä 12.2.

​​​​Sirpa Toivoniemi siirtyy Allerille S-ryhmästä asiakkuusjohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä kokemus myynnin ja asiakkuusjohtamisen eri tehtävistä. Toivoniemi on työskennellyt Allerilla aiemmin mediamyynnissä myynnin vetäjänä ja asiakasvastaavana.

Sirpa Toivoniemi vastaa viihdemedia Seiskan mediamyynnin kokonaisuudesta. Seiska on sekä Suomen tavoittavin aikakausmedia 1,3 miljoonan henkilön viikoittaisella kokonaistavoittavuudellaan että Suomen euromääräisesti myydyin aikakauslehti irtonumeromyynnissä.

”Olen todella innoissani paluustani Allerille. On hienoa päästä Suomen suurimman viihdemedian pariin. Koukuttava viihdesisältö ja huippu tavoittavuus tarjoavat loistavia mahdollisuuksia markkinoijille. Innolla lähden myös luomaan asiakkaidemme kanssa uudenlaisia markkinointiratkaisuja”, Sirpa Toivoniemi kommentoi.

”On mahtavaa saada Sirpa mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden mediaekosysteemejä markkinoijien hyödyksi! Sirpan johdolla varmasti entistä useampi markkinoija oivaltaa Suomen tavoittavimman ja myydyimmän aikakausmedian hyödyt sekä innostuu uudenlaisista markkinointiratkaisuistamme. Lämpimästi tervetuloa!”, sanoo Allerin medialiiketoiminnan johtaja Hannaleena Koskinen.