Seiskan ja Katson vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki jättää tehtävänsä

Jari Peltomäki työskentelee Seiskan ja Katson vastaavana päätoimittajana kuluvan vuoden loppuun asti, minkä jälkeen hän siirtyy uusiin tehtäviin Allerin ulkopuolella.

”On ollut upeaa olla rakentamassa Suomen ykkösviihdemediaa. Taipaleeni Allerilla on kestänyt yli 25 vuotta, ja siihen on sisältynyt unohtumattomia käänteitä. Seuraavaksi on minun aikani siirtyä uusiin töihin toisessa kotimaassani Espanjassa. Haluan kiittää loistavaa tiimiäni sekä koko Allerin työyhteisöä ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan,” Jari Peltomäki sanoo.

”Jari Peltomäki on vetänyt ansiokkaasti Suomen tunnetuinta viihdemediaa, jolla on vahva brändi ja miljoonayleisö. Haluan kiittää Jaria lämpimästi ja toivottaa erinomaista jatkoa uusien kuvioiden parissa”, Allerin toimitusjohtaja Mikael Makkonen kommentoi.

Aller rekrytoi Seiskalle ja Katsolle päätoimittajaa, joka vie mediabrändien digitalisointia entistä vahvemmin eteenpäin ja johtaa 30 hengen toimitusta.
Aller keskittyy strategiansa mukaisesti digimedian vahvistamiseen. Seiska.fi-sivusto tavoittaa noin miljoona suomalaista viikossa.