Seiska panostaa videoihin ja tuottaa omia alkuperäissarjojaan

Suomen tavoittavin yleisaikakausmedia ja viihteen kestosuosikki Seiska panostaa entistä enemmän videotuotantoon. Seiska kehittääkin nyt omia alkuperäissarjojaan Seiska.fi:hin.

Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki pitää Seiskan omaa tuotantoa olevia alkuperäissarjoja merkittävänä lisäyksenä Seiskan brändiin.

”Seiskan jatkuva suosio osoittaa sen, että suomalaiset arvostavat hyvin tehtyä, koukuttavaa julkkisviihdettä”, päätoimittaja Peltomäki toteaa. ”Viihteelliset nettisarjat ovat luonteva osa suosittua sisältöämme”, Peltomäki kertoo.

Viime kuukausien aikana Seiskan irtonumeromyynti sekä tilausmyynti on lisääntynyt, ja Seiska.fi:ssä on tehty kaikkien aikojen kävijäennätyksiä.

Seiskan alkuperäissarjoja on nähty keväästä lähtien Seiska.fi:ssä. ”Katsojat ovat ottaneet Seiska.fi:n lisääntyneen videotarjonnan innokkaasti vastaan. Katsojamäärät ovat yllättäneet välillä meidät tekijätkin”, Seiskan videotuotannosta vastaava Transmedia Editor Antero Alhonen kertoo.

Seiska.fi:ssä kevään 2020 katsojamenestys oli TIS-Iltarovio, joka keräsi liki 4 miljoona katselukertaa. Temptation Island -tosi-tv-sarjan tapahtumiin pureutuva TIS Iltarovio jatkuu nyt syksyllä.

Kevään ja kesän uusia nettisarjoja Seiska.fi:ssä olivat myös Markus ”Romutransu” Kuotesahon tähdittämä Romugrilli sekä tangokuningas Aki Samulin maajussiksi heittäytymisestä kertova Kuninkaan valtakunta -sarja. Kultainen Venla -yleisöäänestyksen suosikkinakin ollut Kuotesaho ruoti suositussa sarjassaan yhteiskunnan eri ilmiöitä suorasukaiseen ja räävittömään tapaansa. Osansa saivat niin julkkikset, naiset, viina kuin viranomaisetkin.

Syksyllä Seiska.fi:ssä voi seurata muun muassa tosi-tv-sarjaa kohukaunotar Johanna Tukiaisen vauvan odotuksesta Kohusta kehtoon -sarjassa, jossa seurataan Johannan matkaa synnytyssaliin saakka. Matkan varrelle mahtuu niin muutto Ruotsiin kuin vauvan isän kosintakin. Kohusta kehtoon -sarja alkaa elokuussa.

Siivet suussa -sarjassa julkisuudesta tutut henkilöt avautuvat elämästään kanansiivet suussa. Hersyvässä ja taatusti erilaisessa haastatteluohjelmassa julkkis saa syödäkseen siipiravintola Hookin herkkuja. Siivet suussa -sarja alkaa syyskuussa.

Syksyllä Seiska.fi:ssä nähdään myös suuren katsojasuosion saanut BB-Valvomo, jossa paneudutaan Big Brother -tosi-tv-hitin käänteisiin.

Seiskan alkuperäissarjat ovat kiinnostaneet myös kaupallisia yhteistyökumppaneita.