Seiska lanseeraa uuden alkuperäissarjan: Laulaa julkkiksen kanssa alkaa tänään

Uudessa hyvän mielen videosarjassa kahdeksan tuttua julkisuuden henkilöä yllättää kuulijat ja itsensäkin laulustudiossa, jossa heitä auttavat huippuammattilaiset: tuottajavelho Maki Kolehmainen Helsinki Recordsilta ja vocal coach Tracy Lipp. Ja vaikka apuna ovat modernit studiolaitteet, kaikki ei aina suju suunnitellusti: ensikertalaiselle laulaminen studiossa on iso ja jännittävä paikka. Laulaa julkkiksen kanssa  -sarja näyttää, että kenestä tahansa voi kuoriutua etevä tulkitsija ja musiikkivideon tähti.

Uusi jakso nähdään aina perjantaisin Seiska.fi:ssä. Ensimmäinen jakso tulee pe 30.4., jolloin laulamassa on Niko Saarinen. Laulaa julkkiksen kanssa -sarjan ensimmäisellä kaudella ovat mukana lisäksi tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen, Johnny Kuoppala, mentalisti Noora Karma, perheenäiti Nina Mikkonen, Temptation Island -tähdet Viivi Varpanen ja Anna Roininen sekä yrittäjä Niina Kuhta.

”Taso oli yllättävän kova. Siellä on pari vetoa, jotka ovat todella helmiä ja yksi julkkis vakuutti laulutaidoillaan niin, että hänelle voi povata pidempääkin musiikkiuraa. Ennen kaikkea jokainen uskalsi heittäytyä täysillä mukaan ja oli hienoa olla seuraamassa, kun tutut julkut voittivat itsensä”, Maki Kolehmainen sanoo.

Viime vuonna lanseeratut Seiska.fi:n alkuperäissarjat ovat nousseet katsojamenestyksiksi. Videosarjat kuten TIS-Iltarovio, BB-Valvomo, Seiskan Heimoneuvosto, Kohusta kehtoon, Valavuori LIVE, Viihdettä ja viiniä sekä Romugrilli ovat keränneet miljoonia katselukertoja. Sarjat ovat myös kaupallisia menestyksiä. Seiskan alkuperäissarjat saivat huomiota myös Aikakausmedian Editkilpailussa, missä ne palkittiin kunniamaininnalla vuoden 2020 brändilaajennuksena aikakausmediassa.

”Menestys osoittaa, että koukuttavalle ja viihteelliselle videosisällölle on tilausta. Seiska on tässäkin edelläkävijä. Suunnitteilla on runsaasti uusia, julkkismaailmasta ammentavia videosarjoja ja myös omia formaatteja, joten katsottava ei taatusti lopu kesken”, Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki sanoo.

Laulaa julkkiksen kanssa -sarjan kaupallisena yhteistyökumppanina on Moi Mobiili. Sarja on Seiska.fi:n oma formaatti, jonka ovat luoneet Eeva Malin ja Jari Peltomäki.

Laulaa julkkiksen kanssa

Lisätietoja:

Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki [email protected]  Digituottaja Antero Alhonen [email protected], 050 323 014