Mikael Makkosesta Allerin uusi toimitusjohtaja

Mikael Makkonen (44) aloittaa Aller Media Oy:n johdossa 1. tammikuuta 2022.


Kuva: Lari Järnefelt

Media- ja markkinointiyhtiö Allerille Makkonen siirtyy globaalin teknologia- ja tietopalveluyhtiön M-Brain-konsernin toimitusjohtajan paikalta. Hänellä on johtajataustaa myös Sanoma-konsernin yhtiöistä.

”Olen erittäin innoissani päästessäni medialiiketoiminnan pariin ja Suomen Allerin toimitusjohtajaksi. Perheyritys Aller on johtavia mediayhtiöitä pohjoismaissa ja tunnettu sitoutumisestaan asiakkaisiin, innovaatioistaan ja arvoistaan. Medialiiketoiminta on käännekohdassa, jossa perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat nopealla tahdilla, ja lähdenkin innolla tähän muutoksen tekoon mukaan”, Mikael Makkonen kommentoi.

”Toivotan Mikaelin tervetulleeksi Allerille ja olen erittäin iloinen, että saamme hänet mukaan johtamaan ja kehittämään liiketoimintaamme kohti kasvua. Mikaelilla on näyttöä yritysten johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä, ja hän lähteekin viemään Suomen Alleria eteenpäin organisaation kanssa yhdessä. Uskomme vahvasti, että hän on juuri oikea henkilö tähän tehtävään”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Erik Aller.

Aller Media Oy on media- ja markkinointiyhtiö, jonka strategia on kasvattaa digiliiketoimintaa ja huolehtia yhtiön menestyksekkäistä printtibrändeistä. Yhtiön medialiiketoiminnan brändejä ovat Seiska, Katso, All Over Press ja Data Refinery. Markkinointipalveluissa sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen media palveluita tuottavat Aller Ideas ja Dingle.

Aller työllistää Helsingissä 135 henkilöä, ja yhtiö on osa tanskalaista Aller-mediakonsernia.