Lehtipiste: Seiska on Suomen myydyin aikakauslehti

Seiska on Suomen euromääräisesti myydyin aikakauslehti irtonumeromyynnissä Lehtipisteen Top 100 -listauksessa. Seiska on onnistunut säilyttämään myydyimmän aikakauslehden aseman jo yli 10 vuoden ajan.

Lisäksi kokonaistavoittavuudessa eli printin ja digin yhteenlasketussa tavoittavuudessa Seiska on omaa luokkaansa. Kansallisen mediatutkimuksen 2023 mukaan Seiska on Suomen tavoittavin aikakausmedia 1,3 miljoonan henkilön viikoittaisella kokonaistavoittavuudella. Seiska tavoittaa viikossa selkeästi enemmän suomalaisia kuin mikään muu aikakausmedia. Se on kahdessa vuodessa noussut reilun miljoonan suomalaisen tavoittavuudesta 1,3 miljoonan suomalaisen tavoittavuuteen.

”Seiska on tavoittavuudeltaan omaa luokkaansa Suomen aikakausmediakentässä. Markkinointiympäristönä Seiska toimii erinomaisesti esimerkiksi tunnettuuden lisäämisessä, lanseerauksissa ja liidigeneroinnissa. Myös tulokset puhuvat puolestaan: mediamarkkinan kehitys on ollut jo jonkin aikaa negatiivista, mutta Seiskan suoriutuminen on ollut tässä markkinassa keskimääräistä parempaa”, sanoo Allerin medialiiketoiminnan johtaja Hannaleena Koskinen.