Aller Median Vuosi -ja Tähtiarvonnat!

Aller Median Vuosi- ja Tähtiarvonnat tilaajille!  Arvontojen säännöt ja voittajat löydät tämän sivun lopusta.

Seiskan ja Katson tilaajana saat Vuosi- ja Tähtiarvontojen lisäksi myös muita tilaajaetuja, joista lisää alla.

 

Seiskan tilaajaedut

Vuosikalenteri
Saat Seiskan vuosikalenterin lehtesi mukana marraskuun lopulla. Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Ristikkolehti postitetaan sinulle kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä. Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Seiskan digitaalinen versio veloituksetta
Voit lukea veloituksetta Seiskan digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa aller.fi/asiakaspalvelu.

Aller Median Vuosi- ja Tähtiarvonnat lehtitilaajille
Seiskan tilaajana osallistut automaattisesti Aller Median Vuosiarvontoihin. Jos olet Seiskan pitkäaikainen tilaaja, eli Aller Median Tähtitilaaja, osallistut myös Aller Median Tähtiarvontoihin. Vuonna 2024 Vuosi- ja Tähtiarvonnoissa on jaossa jälleen kymmeniä tuhansia euroja puhtaana käteen. Arvontojen säännöt näet tämän sivun lopusta.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen ja arvontojen sääntöjen muutoksiin. Tilaajaedut ja arvontoihin osallistuminen edellyttävät voimassa olevaa lehtitilausta. Jos kyseessä on lahjatilaus, ristikkolehti ja vuosikalenteri postitetaan lahjalehden saajalle.

Katson tilaajaedut

Vuosikalenteri
Saat Katson kauniin vuosikalenterin lehtesi mukana marraskuun lopulla. Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Ristikkolehti postitetaan sinulle kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä. Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Katson digitaalinen versio veloituksetta
Voit lukea veloituksetta Katson digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa aller.fi/asiakaspalvelu.

Aller Median Vuosi- ja Tähtiarvonnat lehtitilaajille
Katson tilaajana osallistut automaattisesti Aller Median Vuosiarvontoihin. Jos olet Katson pitkäaikainen tilaaja, eli Aller Median Tähtitilaaja, osallistut myös Aller Median Tähtiarvontoihin. Vuonna 2024 Vuosi- ja Tähtiarvonnoissa on jaossa jälleen kymmeniä tuhansia euroja puhtaana käteen. Arvontojen säännöt näet tämän sivun lopusta.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen ja arvontojen sääntöjen muutoksiin. Tilaajaedut ja arvontoihin osallistuminen edellyttävät voimassa olevaa lehtitilausta. Jos kyseessä on lahjatilaus, ristikkolehti ja vuosikalenteri postitetaan lahjalehden saajalle.

Aller Media Oy:n Vuosi- ja Tähtiarvonnat vuonna 2024

Aller Media Oy:n Vuosi- ja Tähtiarvonnat vuonna 2024
Arvontojen säännöt 1.1.2024 alkaen

Arvontojen järjestäjä
Aller Media Oy:n (myöhemmin Aller) Vuosi- ja Tähtiarvontojen järjestäjänä toimii Aller Media Oy, Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki.

Arvottavat palkinnot ja arvontapäivät vuonna 2024
Vuosiarvonnat

2 000 euroa arvotaan 28.3., 31.7. sekä 31.10.2024.
20 000 euroa arvotaan 30.12.2024.

Tähtiarvonnat
Edellä mainittujen arvontojen lisäksi jokaisen kalenterikuukauden viimeinen arkipäivä (poikkeuksena joulukuu) arvotaan 2 x 500 euroa Allerin Tähtitilaajien kesken. Arvontapäivät ovat: 31.1., 29.2., 28.3., 30.4., 31.5., 28.6., 31.7., 30.8., 30.9., 31.10., 29.11. sekä 30.12.2024. Kuka on Tähtitilaaja, ks. kohta Arvontaan osallistuminen.

Aller Media Oy maksaa arpajaisverot.

Arvontoihin osallistuminen
Kaikki arvontahetkellä Allerin asiakasrekisterissä voimassa olevat Allerin maksullisten tuotteiden tilaukset ovat automaattisesti mukana 20 000 euron sekä 3 x 2 000 euron arvonnoissa.

500 euron arvontoihin osallistuvat vain Allerin Tähtitilaajat. Tähtitilaaja on henkilö, jolla on arvontahetkellä Allerin asiakasrekisterissä voimassa oleva 12 kuukauden pituinen, kokonaan maksettu Allerin tilaus, tai henkilö, joka on arvontahetkellä ollut Allerin yhden ja saman maksullisen tuotteen tilaaja yhtäjaksoisesti 12 kuukautta tai kauemmin, ja jonka tilaus on voimassa Allerin asiakasrekisterissä arvontahetkellä.

Joissakin kampanjoissa arvontaan osallistuminen ei edellytä tilausta, mikä informoidaan kampanjan yhteydessä erikseen. Jos kyseessä on lahjatilaus, arvontaan osallistuvat sekä lahjalehden tilaaja (maksaja) että lehden vastaanottaja. Jos henkilöllä on arvontahetkellä useampi voimassa oleva tilaus, hän osallistuu kuhunkin arvontaan vain kerran. Allerin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Arvontoihin voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt. Jos Allerilla ei ole varmuutta, onko voittaja täyttänyt 18 vuotta, Aller varaa oikeuden tarkastaa voittajan ikä soveltuvalla tavalla ennen palkinnon luovuttamista.

Voitosta ilmoittaminen
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien etu- ja sukunimi voidaan julkaista Allerin lehdissä, internet-sivuilla, uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa.

Henkilötietojen käsittely
Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Allerin ja sen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Aller Media Oy:n asiakaspalveluun (ma-pe 9.00–16.00):
Aller Media Oy/Asiakaspalvelu
Lintulahdenkuja 10 A
00500 Helsinki
puh. 075 328 5102 Puhelun hinta on pvm/mpm.

Lisätietoja Allerin tietosuojasta ja mm. siitä, mitä tietoa keräämme, mihin tietoja käytetään, kuinka kauan säilytämme tietoja sekä kuinka voit käyttää oikeuksiasi, löydät osoitteesta www.aller.fi/tietosuoja

Aller Media Oy pidättää oikeuden arvontojen sääntöjen ja arvontapäivien muutoksiin.
Aller Media Oy ei vastaa arvontaan osallistumiseen liittyvistä teknisistä ongelmista eikä inhimillisistä erehdyksistä.

 

Vuoden 2024 arvontojen voittajat

31.1. suoritetuissa Tähtiarvonnoissa 500 euroa voittivat Markku Simpanen ja Teuvo Koljonen.

29.2. suoritetuissa Tähtiarvonnoissa 500 euroa voittivat Marjatta Rinne ja Seppo Painola.

28.3. suoritetussa Vuosiarvonnassa 2000 euroa voitti Arvo Heikkinen.
28.3. suoritetuissa Tähtiarvonnoissa 500 euroa voittivat Eva Ollila ja Pekka Eskelinen.

30.4. suoritetuissa Tähtiarvonnoissa 500 euroa voittivat Eija Vilén ja Sulo Vilhola.

31.5. suoritetuissa Tähtiarvonnoissa 500 euroa voittivat Tarju Syrjänen ja Seija Skaffari.

Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!