Tilaajana olet mukana vuosiarvonnoissa!

Aller Median tilaajana olet automaattisesti mukana Aller Media Oy:n vuosiarvonnoissa.  Vuosiarvonnan säännöt ja arvonnan voittajat löydät tämän sivun lopusta.

Seiskan ja Katson tilaajana saat etuja, joista lisää alla.

VitaFreshin tilaajaeduista voit lukea lisää täältä.

Seiskan tilaajaedut

Vuosikalenteri
Seiskan tilaajana saat marraskuun lopulla lehtesi mukana seiskamaisen vuosikalenterin! Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Seiskan tilaajana saat myös maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä. Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Seiskan digitaalinen versio veloituksetta
Seiskan tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi.

Kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin
Seiskan tilaajana voit saada kutsuja esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.

Katson tilaajaedut

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Katson tilaajana saat maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä. Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Vuosikalenteri
Katson tilaajana saat marraskuun lopulla lehtesi mukana Katson oman vuosikalenterin! Kalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Katson digitaalinen versio veloituksetta
Voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi.

Kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin
Katson tilaajana voit saada kutsuja esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.

Aller Media Oy:n vuosiarvontojen säännöt 23.10.2020 alkaen

Aller Media Oy järjestää arvonnan, jonka päävoitto vuonna 2021 on 30 000 € puhtaana käteen. Päävoiton arvonta suoritetaan 30.12.2021.

Vuonna 2021 arvotaan myös kolme kertaa viisi tuhatta euroa (5 000 €) puhtaana käteen. Viiden tuhannen euron (5 000 €) arvonnat suoritetaan 16.4.2021, 6.8.2021 sekä 5.11.2021.

Kaikki arvontahetkellä Aller Media Oy:n asiakasrekisterissä voimassa olevat Aller Media Oy:n maksullisten tuotteiden tilaukset ovat automaattisesti mukana edellä mainituissa vuosiarvonnoissa. Joissakin kampanjoissa arvontaan osallistuminen ei edellytä tilausta, mikä informoidaan kampanjan yhteydessä erikseen.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimet ja kuvat voidaan julkaista Aller Media Oy:n lehdissä, internet-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Aller Media Oy maksaa arpajaisverot. Aller Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Arvontoihin voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Aller Media Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Aller Media Oy:n asiakaspalveluun (ma-pe 9.00–16.00):

Aller Media Oy/Asiakaspalvelu
Lintulahdenkuja 10 A
00500 Helsinki
puh. 075 328 5102
Puhelun hinta 0,084 €/min + pvm/mpm. Hinta pätee myös jonotuksen ajan.

Aller Media Oy pidättää oikeuden arvonnan sääntöjen ja arvontapäivien muutoksiin.

Lisätietoja Allerin tietosuojasta ja mm. siitä, mitä tietoa keräämme, mihin tietoja käytetään, kuinka kauan säilytämme tietoja sekä kuinka voit käyttää oikeuksiasi, löydät osoitteesta www.aller.fi/tietosuoja

Vuoden 2021 arvontojen voittajat

16.4.2021 suoritetussa arvonnassa 5 000 euroa voitti Matti Järveläinen.
6.8.2021 suoritetussa arvonnassa 5 000 euroa voitti Esko Määttä.

Onnea voittajille!