Aller Ideas ja Dingle tarjoavat yrityksille sisältömarkkinoinnin koko paketin

Markkinointipalvelumme kaksi yksikköä Aller Ideas ja Dingle palvelevat nyt yrityksiä yhdistetyin voimin. Journalistinen sisältömarkkinointiyksikkö Aller Ideas ja sosiaalisen median pioneeri Dingle tuottavat kattavan paketin luovia konsepteja, sisältöjä ja digimainontaa brändisi rakentamiseen ja myynnin kasvattamiseen.

Aller Ideas on vahva journalistinen sisältökumppani, jonka ydinosaamista on yritysten oman median rakentaminen, sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja monikanavainen sisällöntuotanto. Toimituksella on vahva lifestyle-osaaminen sekä journalistien vaistot ja metodit sisältöjen tuottamisessa: he syventyvät brändiisi, löytävät faktat, kertovat tarinasi ja hurmaavat asiakkaasi. Aller Ideas -toimituksen erikoisalaa on mm. ruoka, terveys, koti, energia, talous ja vastuullisuus.

Dingle on suomalainen sosiaalisen median pioneeri, jonka vahva someosaaminen, kanavien tuntemus, luovat sisällöt ja digimainonta auttavat yrityksiä erottumaan somessa. Digitaalisen markkinoinnin ja somen kumppanina Dingle auttaa sinua tavoittamaan juuri oikeat yleisöt, rakentamaan brändiäsi ja kasvattamaan myyntiä.

Aller Ideas ja Dingle palvelevat nyt yrityksiä yhdessä. Saat meistä näkemyksellisen kumppanin, jonka avulla teet tuloksellista sisältömarkkinointia.

allerideas.fi
dingle.fi

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.
Niina Korhonen, liiketoimintajohtaja, [email protected], 0407352476