30-vuotias viihdemedia Seiska jakoi Viihteen elämäntyö -palkinnot suomalaisille viihdelegendoille

(221006) — Helsinki, October 6, 2022 – Eino Grön, Aira Samulin, Ilkka Vainio, Danny and Virve Rosti during Seiska’s 30th birthday party in Helsinki, Finland, 6. October 2022. (Matti Matikainen/Aller Media)

Viihteen elämäntyö -palkinnot jaettiin Matille ja Tepolle, DannylleVirve RostilleEino GrönilleAira SamulinilleIlkka Vainiolle ja Hannele Laurille. Palkitut ovat pitkän linjan viihteen ykkösnimiä ja kansan suosikkeja usealta vuosikymmeneltä.

Palkinnon kriteereinä olivat palkittavan merkitys ja vaikutus suomalaiseen viihdekulttuuriin sekä pitkäkestoinen työ kotimaisen viihteen hyväksi. Lukijaäänestys toteutettiin Seiska.fi-sivustolla.

Seiska on tehnyt Suomessa viihdejournalismia 30 vuotta, ja sekä sillä että lukijoilla on tiivis kontakti suomalaisiin julkisuuden henkilöihin.

-Toivotan lämpimästi onnea kaikille Viihteen elämäntyö -palkinnon saajille. He ovat tärkeä osa sinivalkoista viihteen sielunmaisemaa kymmenien vuosien ajalta. He ovat paitsi lahjakkaita taitelijoita myös innostavia ihmisiä ja lämpimiä persoonia. Oli upeaa saada todistaa livenä hetki, kun nämä todelliset viihdelegendat saivat ansaitsemansa palkinnon, Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki kommentoi Seiskan 30-vuotisjuhlista käsin.

Viihteen elämäntyö -palkinnot jaettiin Seiskan 30-vuotisjuhlissa torstai-iltana 6.10. Helsingin Suvilahdessa. Läsnä oli tuhatpäinen juhlayleisö, ja palkintojenjako lähetettiin suorana lähetyksenä Seiska.fi:ssä.

 

30-vuotias viihdemedia Seiska on Suomen tavoittavin yleisaikakausmedia (tavoittavuus: 1 169 000 Kansallisen mediatutkimuksen 2022 mukaan), printtilehti on ollut Lehtipisteen myydyin irtonumero 10 viime vuoden ajan, ja Seiska.fi tavoittaa parhaimmillaan yli miljoona suomalaista viikossa.

www.seiska.fi