Suomi24-sähköposti lakkautetaan

Suomi24:n tarjoama sähköpostipalvelu on päätetty lakkauttaa ja siirtää toisen palveluntarjoajan alaisuuteen.

Sähköposti siirretään sähköpostiin erikoistuneelle, jo aiemmin teknisen alustan Suomi24-sähköpostille tarjonneelle Mailboxille.

Käyttäjät voivat jatkaa Suomi24-sähköpostiensa käyttöä 10.1.2020 asti, johon mennessä he voivat siirtää postinsa mailbox.orgin alaisuuteen ja halutessaan jatkaa Suomi24-sähköpostitunnuksella. Ensimmäiset 3 kuukautta Mailboxin alaisuudessa on käyttäjälle ilmaista, tämän jälkeen palvelusta tulee maksullinen.

Sähköpostipalvelun tarjoaminen päättyy, sillä palvelu on teknisesti vanhentunut, ja Suomi24 haluaa keskittyä oman keskustelualustansa kehittämiseen sekä vapauttaa aikaa moderoinnille ja käyttäjätuelle.

”Alustabisneksemme ydin on tuottaa ja kehittää Suomi24-keskustelualustaa ja Treffit24-palvelua ja laitamme jatkossa panokset näihin”, kommentoi alustaliiketoiminnan johtaja Teemu Puurunen.

Käyttäjiä on informoitu asiasta Suomi24-sivustolla sekä sähköpostin välityksellä.

Käyttäjätukea ja lisätietoa asiasta saa tarvittaessa Suomi24:n käyttäjätuesta,  www.suomi24.fi/palaute, tai puhelimitse ma-pe klo 10-12 numerosta 0600 0 1234 (2,0014 e/min + mpm tai pvm)