Jari Peltomäestä viihdemedia Seiskan vastaava päätoimittaja

Aller Media Oy:n menestynyt viihdebrändi Seiska saa johtoonsa kokeneen suomalaisen viihdejournalismin ammattilaisen.

Jari Peltomäki (49) on päällikkötason toimittaja, jolla on vuosien kokemus viihdemediasta ja Seiska-brändistä. Hän on ollut toimittajana Allerilla noin 20 vuotta sekä työskennellyt freelance-toimittajana, vaikuttajamarkkinoinnissa, juontajana ja tapahtumajärjestäjänä.

”Peltomäellä on monipuolinen tausta ja osaaminen viihdemaailmasta. Hänen johdollaan Seiskan menestys on hyvissä käsissä, samoin brändin jatkuva kehittyminen käyttäjien muuttuviin tarpeisiin”, kommentoi Allerin medialiiketoiminnan johtaja Elina Schüller.

”On ollut ilo huomata, kuinka viihde kiinnostaa suomalaisia näin poikkeusaikanakin. Sekä tilaus- että irtonumeromyynnille kuuluu erinomaista, ja Seiska.fi-sivustollamme oli viime viikolla yksi verkkohistorian parhaista kävijämääristä”, Jari Peltomäki iloitsee. ”Erityisen iloinen olen siitä, että saan johtaa Suomen parasta viihdetoimitusta. On mahtavaa työskennellä rautaisten ammattilaisten kanssa ja tuoda iloa suomalaisten koteihin. Viihdettä tarvitaan aina – ja etenkin nyt”, Peltomäki kommentoi.

Viihdebrändi Seiska perustettiin vuonna 1992, ja se on Suomen tavoittavin yleisaikakausmedia*. Seiska tavoittaa 749 000 ihmistä viikossa. Sen toimituksessa työskentelee 27 henkilöä.

Seiska on osa Aller Media Oy:n medialiiketoimintaa. Aiemmin vastaavana päätoimittajana toiminut Sami Hernesaho irtisanoutui yhtiön palveluksesta helmikuussa.

*KMT 2019

Seiska.fi