LEHDEN TILAUS

 

Mitkä ovat tilausehdot?

Tutustu tilausehtoihin täältä.

 

Mitä kestotilaus tarkoittaa?

Lähes kaikki tilauksemme ovat kestotilauksia, eli niillä ei ole päättymispäivää. Kestotilaus jatkuu tilausjaksosta toiseen, niin pitkään kuin haluat.

Huomaathan, että jos haluat lopettaa tilauksen, tulee sinun ilmoittaa siitä erikseen meille. Tilaus loppuu aikaisintaan kuluvan tilausjakson loppuun.

Jotta uusi tilausjakso ei tulisi yllätyksenä, lähetämme siitä jatkolaskun aina hyvissä ajoin. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia tilaukseen ennen uuden tilausjakson käynnistymistä.

 

Miksi en ole saanut tilausvahvistusta?

Jos meillä on tiedossa sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, lähetämme sinulle sähköisen tilausvahvistuksen noin kahden päivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Muussa tapauksessa ensimmäinen paperinen lasku toimii myös tilausvahvistuksena.

 

Milloin tilaukseni alkaa?

Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksesi myöhemmin, se onnistuu, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, lähetämme sinulle sähköisen tilausvahvistuksen noin kahden päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Tästä vahvistuksesta näet tarkan tilauksen alkamisajan.

 

Miksi tilaukseni ei alkanut heti seuraavasta numerosta?

Mikäli seuraavaksi ilmestyvän lehden osoitetiedot ovat jo ehtineet lähteä painoon (noin 1-2 viikkoa ennen ilmestymispäivää), alkaa tilaus vasta seuraavasta numerosta.

 

Miksi viikkonumero ja lehden numero eivät ole samoja?

Seiska tekee vuodessa 57 numeroa ja Katso 55 numeroa. Koska vuodessa on 52 viikkoa, tarkoittaa tämä käytännössä sitä, että viikkonumero ja lehden numero eivät ole koko vuoden ajan samat.

 

Olen tilannut lehden, mutta sitä ei ole tullut. Miksi?

Sinulle on kenties tullut kyseinen lehti viimeisen 6 kuukauden aikana. Koska useimmat tarjoukset koskevat vain uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut valitun lehden tilaajia viimeisen 6 kuukauden aikana, emme ole voineet tehdä uutta tarjoustilausta sinulle.

Myös lehtien ilmestymiskalenteri vaikuttaa jakeluun. Jos tilauksesi on tehty niin, että seuraavaksi ilmestyvän lehden osoitetiedot ovat jo ehtineet lähteä painoon (noin 1–2 viikkoa ennen ilmestymispäivää), alkaa tilauksesi vasta seuraavasta numerosta.

On myös mahdollista, että tilauksesi ei ole jostain syystä saapunut meille tai tiedoillasi on maksamattomia laskuja. Jos lehden saapuminen mietityttää, sinun kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme selvittää asian.

 

Voinko tilata lehden lahjaksi?

Voit tehdä lahjatilauksen samalla tavalla kuin muut lehtitilaukset. Sinun tulee vain ilmoittaa lehden saajan yhteystiedot tilauksen teon yhteydessä. Lahjatilauksessa lehden saaja on eri henkilö kuin laskun saaja.

 

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Kyllä voit. Tilauksen voit tehdä asiakaspalvelusamme, josta saat  tilaushinnan postikuluineen.