Kestotilaajana olet mukana vuosiarvonnoissa

Allerin lehden tilaajana lehtesi tulee kotiin kannettuna ja olet automaattisesti mukana Aller Media Oy:n vuosittaisissa arvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5.000 euroa sekä kerran 35.000 euroa. Tämä koskee kaikkia arvontahetkellä voimassa olevia kestotilauksia. Vuosiarvonnan säännöt ja viimeisimmän arvonnan voittajat löydät tämän sivun lopusta.

Lisäksi Seiskan ja Katson tilaajille on omia lisäetujaan, joista lisää alla.

Seiskan tilaajaedut

Vuosikalenteri
Seiskan tilaajana saat kerran vuodessa seiskamaisen pirteän vuosikalenterin! Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi!

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Seiskan tilaajat saavat lehtensä mukana maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä.

Lähes 100 Bonussivua – vain tilaajille!
Tilaajien Bonussivut julkaistaan Seiskassa kerran kuussa. Näitä sivuja et löydä irtonumeroista!

Seiskan digitaalinen versio veloituksetta
Seiskan tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi.

Kutsuja tapahtumiin
Seiskan tilaajana saat kutsuja Seiskan ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin, esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.

Katson tilaajaedut

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa

Katson tilaajat saavat lehtensä mukana maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä.

Katson digitaalinen versio veloituksetta

Voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi.

Kutsuja tapahtumiin

Katson tilaajana voit saada kutsuja Katson ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.

Aller Media Oy:n vuosiarvonnat vuonna 2019 – säännöt

Aller Media Oy järjestää arvonnan, jonka päävoittona on 35 000,00 € puhtaana käteen.

Arvonta suoritetaan 20.12.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 3 arkipäivää ennen arvontaa tilanneet.

Joissakin kampanjoissa päävoiton arvontaan osallistuminen ei edellytä tilausta.

Vuoden 2019 viiden tuhannen euron (5 000,00 €) arvonnat suoritetaan 22.3., 15.8. ja 29.11. ja niihin osallistuvat kaikki 3 arkipäivää ennen arvontaa tilanneet. Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Media Oy:n kestotilaukset ovat automaattisesti mukana arvonnoissa.

Voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Voittajien nimet ja kuvat voidaan julkaista Aller Media Oy:n lehdissä, internet-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Aller Media Oy maksaa arpajaisverot.

Aller Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontoihin.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Aller Media Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin EU:n tietosuoja-asetuksen ja Suomen tietosuojalain mukaisesti.

Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Aller Media Oy:n asiakaspalveluun (ma–pe 8.30–16.00):

 

Aller Media Oy/Asiakaspalvelu

Lintulahdenkuja 10 A

00500 Helsinki

puh. 075 328 5102

Puhelun hinta 8,4 snt/min + pvm/mpm.  Hinta pätee myös jonotuksen ajan.

 

Aller Media Oy pidättää oikeuden arvontapäivien muutoksiin.

Lisätietoja Allerin tietosuojasta ja mm. siitä, mitä tietoa keräämme, mihin tietoja käytetään, kuinka kauan säilytämme tietoja sekä kuinka voit käyttää oikeuksiasi, löydät osoitteesta www.aller.fi/tietosuoja

Vuoden 2019 arvontojen voittajat

15.8.2019 suoritetussa arvonnassa 5 000 euroa voitti Seiskan tilaaja Leila Lindvall.

22.3.2019 suoritetussa arvonnassa 5 000 euroa voitti Seiskan tilaaja Tuula Haggfors.

Onnea voittajille!