Antti Kuukkasesta Data Refineryn asiakkuusjohtaja

Kuukkasella on yli 20 vuoden kokemus myyntityöstä, ja hän siirtyy Data Refinerylle Fonectalta.

Antti Kuukkasen henkilökuva
Antti Kuukkanen

 

Data Refineryssa Kuukkanen vastaa uusasiakashankinnan lisäksi olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä.

Datan ja analytiikan myynti ja kehitys, joiden parissa Kuukkanen Data Refineryn asiakkuusjohtajana toimii, ovat hänen mukaansa työssä hänen sydäntään lähimpänä.

”Urani aikana olen päässyt tutustumaan ja käyttämään erittäin monia datalähteitä, mikä on rikastuttanut omaa osaamistani sekä samalla auttanut asiakkaitani ratkaisujen löytämisessä. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet työssäni hyvin vahvasti digipainotteisia, joten perinteisen- ja verkkomainonnan yhdistäminen on tullut tutuksi, varsinkin sen analyyttinen puoli”, Antti Kuukkanen kommentoi.

”Fiilis on todella korkealla, sillä pääsen toimimaan tuttujen työkavereiden kanssa luovassa ympäristössä. Odotan innolla, että pääsen datarefinerylaisten kanssa kehittämään uusia tuote- ja palvelutarjoamia. Innovatiivinen työympäristö antaa todella paljon virtaa arjen työhön”, Kuukkanen sanoo.

”Antti on huippuvahvistus Data Refinerylle. Antin pitkäaikainen kokemus asiakkuusmarkkinoinnin ja analytiikan palvelujen myynnistä ja kehittämisestä palvelevat erinomaisesti Data Refineryn tavoitteita”, sanoo toimitusjohtaja Sami Lahtinen.

Data Refineryn strategiana on auttaa suomalaisia yrityksiä tekemään tuloksellista liiketoimintaa dataa hyödyntäen. Data Refinery on Allerin tytäryhtiö ja osa Allerin markkinointipalveluita.